VORES BUD PÅ EN LÆKKER FROKOST & MIDDAG

*Signaturret* Rotisseri kylling

Nyd en lækker middag i smukke omgivelser, i vores Paris inspireret bar og restaurant med udsigt over indløbet til Nordhavn.

Frokosten: Hvad bedre end en sand fransk klassiker? Vores “Nordhavns Rørt Tatar” med syltet perleløg, trøffelmayo, confiteret æggeblomme og karse, er vores bud på en lækker tatar med respekt for den franske bistro klassiker, der helt sikkert vil få din mund til at løbe i vand. Den går glimrende sammen med vores hjemmelavet rabarbarsaft med vanilje og citron. Denne kombination fås til blot 145 kr.

Middagen: Når mørket sænker sig over Nordhavn, og vores rotisseri kyllinger drejer rundt på rotisseriet. Hvad mere oplagt end vores signaturret, som består af 1/2 eller 1/4 saftig, rotisseri kylling med lækre side orders. Er du til sprøde løgringe med chilimayo, knuste kartofler, cæsar salat eller noget helt fjerde, så er den det perfekte valg. Du får en 1/2 rotisseri kylling med 2 valgfrie side orders til 185 kr. og en 1/4 rotisseri kylling med 1 valgfri side order til 135 kr.

Vi lader os inspirere af det franske køkken og vi elsker at eksperimentere med klassikeren og give den vores twist.

På menuen finder du alt fra lette forretter, hovedretter, lækre desserter til dagens special og salat.

Klik her for at se menuen

Klik her for at booke bord

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *