Selskabsmenuer 2021

3-retters menuer sammensat efter årstidens råvarer

Her ses en oversigt over vores 3-retters selskabsmenuer i 2021. Vores kreative og dygtige kokke laver alle vores menuer efter sæsonens bedste råvarer, så vi altid kan tilbyde dig og dine gæster fantastiske smagsoplevelser.

Vi er meget fleksible, og vi kan altid sammensætte en menu der opfylder netop dine ønsker, hvis ikke sæsonmenuen findes tiltalende. Det vigtigste for os, er at dine ønsker går i opfyldelse, så fejring af konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller noget helt andet, bliver en fantastisk dag.

Vi er som sagt altid fleksible i forhold til ønsker og behov, så tøv ikke med at kontakt os, så vi sammen kan lave en uforglemmelig dag for dig og dine gæster.

SELSKABSMENUER 2021

Marts – 26. april

Stegt torsk med løg, tomat, beurre blanc og purløg

Braiseret oksehale med polenta, gulerod og svampe

Rotisserie bagt annanas med rom, kokos og chokolade


27. april – 28. juni

Pocheret hvide asparges med rejer, brunet smør hollandaise og urte salat

Rotisserie stegt oksefilet med brændte borettane løg, confiteret kartoffel, hvidløg og gastrik

Syltet rabarber med creme fraiche is og kakao


29. juni – 9. august

Ristet kammusling med majs, hvidløg og fiskefumé

Rotisserie stegt oksefilet med brændte borettane løg ogconfiteret kartoffel

Syltet rabarber med creme fraiche is og kakao


10. august – 9. november

Bagt slethvar med variation af jordskokker og kørvel

Braiseret svinekæbe med saltbagt selleri, syltet svampe og pistacie

Figne med Calvados is og butterdej


10. november – 3. januar

Rimet torsk med dild, syltet sennep og æble

And med grønkål, peberrod, tyttebær og hasselnød

Dekonstrueret ris ala mande

Min. antal for selskab: 15 (maks 50)
Min. antal for selskab eksklusivt på vores lukket helårs terrasse: 30 (maks. 50)

Kontakt os

© Copyright - Buvette Nordhavn