Om Os

Nordhavnens naturlige samlingspunkt

Midt i det nye pulserende Nordhavn åbnede vi i februar 2019 Buvette Nordhavn med en ambition om at skabe det naturlige samlingspunkt for alle lokale og besøgende i den nye pulserende bydel.

Buvette Nordhavn er en bistro, der kombinerer den franske charme med den danske hygge.

Vores køkken serverer kreative retter med udgangspunkt i årstidens friske råvarer.

Præcis som i Frankrig har vi på Buvette Nordhavn stor fokus på vin, der er en naturlig del af ethvert måltid. Vores vinvæg giver vores gæster mulighed for selv at gå på opdagelse og vælge præcis den vin, der passer dem. Vores personale står selvfølgelig altid til rådighed til at vejlede og gøre jeres oplevelse til noget særligt.

I Nordhavn er der et helt unikt fællesskab, og vi er stolt og glade for at være en del af dette. Vi er priviligeret over at måtte lægge hus til jeres konfirmation, barnedåb, fødselsdage, generalforsamling og meget andet, og gør derfor altid vores bedste for at gøre dette til en god oplevelse for vores gæster. Vi er altid åbne overfor forespørgsler, og byder  også gerne ind hvor vi kan, i tiltag der gavner fællesskabet og lokalsamfundet i Nordhavn, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at byde velkommen i Nordhavns Vandkant.

To stay or to-go?

På Buvette serverer vi mad, der smager godt og letter hverdagen. Alle ugens dage kan du bestille vores danske rotisseriekyllinger og den aktuelle tavleret to-go til både frokost og aftensmad. Take away bestilles ved at ringe til os på 53 73 00 15 eller ved at skrive en mail til kontakt@buvettenordhavn.dk

Bestil vores saftige og smagsfulde signaturret med hjem

Vores rotisseriekylling er et kæmpe hit! Hvis vi selv skal sige det! Snyd ikke dig selv for at prøve vores saftige og smagfulde signaturret, der ledsages af sæsonens bedste råvare; græskar.

Hemmeligheden bag den uimodståelige smag og bid findes dels i den hjemmelavede marinade fyldt med skønne krydderurter, som kødet får lov at trække i. Dels at kyllingen får lov at snurre på vores flotte rotisserie (betyder roterende grillspyd) fra Frankrig i et par timer, indtil den får sin karakteristiske gyldne og knasende overflade.

Kyllingen serveres med den klassiske franske sauce blanquette lavet på bl.a. smør og hønsefond. Der hører også 1 side-order til, hvor du kan vælge mellem mix salat, ristet kål med saltet citron eller fritter med chilimayo.

Klassisk fransk tavleret to go

Hver uge kommer kreativiteten på prøve hos vores dygtige kok, der kreerer nye, spændende tavleretter, der kan nydes på farten eller derhjemme ved middagsbordet. Tavleretten er et fremragende supplement til de faste retter på menukortet. Den skifter typisk hver anden dag i et væld af danske økologiske råvarer.

Om aftenen består tavleretten af klassiske franske retter, fx coq au vin eller dagens fisk med ratatouille. Sikkert er det, at du får serveret mad af den bedste kvalitet og smag.

Kontakt os