Nytårsaften på Buvette
Dato: 31/12/20
Tidsrum: Kl. 16.00-22.00
Spring ind i 2021 med lækker mad, udsøgte vine, hyggelige omgivelser og perfekt beliggenhed ud til vandet i Nordhavn. Vores dygtige kokke og sommelier har sammensat en fantastisk menu, så du blot skal læne dig tilbage og nyde det hele.
Vi sikrer god afstand mellem bordene og følger alle øvrige retningslinjer i forhold til COVID-19 pandemien.
5-retters Nytårsmenu
***
Jomfruhummer tatar, syrnet fløde, agurk & dild
Vin: 2018, Pouilly-Fumé, “Les Pierres Blanches Blanc”, Domaine de Bel Air, Loire, Frankrig
Stegt torsk, løgpure, porre, fermenteret hvidløg skum & kaviar
Vin: 2015, Bourgogne Blanc, Domaine Henri-Clerc, Bourgogne, Frankrig
Oksemørbrad, skorzonerrod, malt, syltet svampe, perleløg & svampe sauce
Vin: 2015, Pavillon de Léoville Poyferre, Saint Julien, Bordeaux, Frankrig, Magnum
Æble/lime/vanilje sorbet & hindbær
Brunetsmør is, saltkaramel, penuts & trøffel
Vin: NV Fonseca Tawny Port, Duero, Portugal
Nv Bollinger Special Cuvée, Brut, Aÿ, Champagne, Frankrig
Nytårsvinmenu kan tilkøbes for 495 kr. pr. person (velkomstbobler + 4 glas)
Spørgsmål? Skriv eller ring til Julie på mail: jn@buvettenordhavn.dk eller tlf. 51883992
Har I andre ønsker, er vi meget fleksible for at finde den bedste løsning til netop jer, så tøv ikke med at kontakt os.