Middag, Selskab eller Fest

Festlokaler til alle anledninger

Skal du holde fest og vil gerne forkæle dine gæster med god mad, gode vine og en dag eller aften, ingen af jer sent vil glemme? Så er du havnet det rette sted – hos Buvette elsker vi at holde fest og lægger os altid i selen for at efterkomme netop dine ønsker til borddækning, menu etc., uanset om I skal holde barnedåb, konfirmation, sommerfest eller julefrokost. Vi har plads til op mod 50 gæster i vores hyggelige festlokale med udsigt over Nordhavns Havnekaj og planlægger selvfølgelig menuen i samarbejde med dig.

Kontakt os i dag på telefon 53 73 00 15 eller mail kontakt@buvettenordhavn.dk for at høre mere om leje af fest- og selskabslokaler på Buvette Nordhavn – vi glæder os til at skabe rammerne om din fest!

FROKOST

Velkomstdrinks
2-retters sæsonmenu
Friskbagt surdejsbrød med saltet smør
Filtreret vand med/uden brus
Vinmenu tilpasset menuen med 2 glas vin pr. person
Lemonade/sodvand til børn

Pris kr. 495 pr. person

Børn under 12 år halv pris
Børn 0-2 år gratis

AFTEN

Velkomstdrinks
Snacks
3-retters sæsonmenu
Friskbagt surdejsbrød med saltet smør
Filtreret vand med/uden brus
Vinmenu tilpasset menuen 3 glas vin pr. person
Lemonade/sodavand til børn
Kaffe/the

Pris kr. 665 pr. person

Børn under 12 år halv pris
Børn 0-2 år gratis

Frokost kl. 12.00-16.30
Aften kl. 17.30-22.00

Min. antal for selskab: 15 (maks 50)
Min. antal for selskab eksklusivt på vores lukket helårs terrasse: 30 (maks. 50)

Kontakt os

Hyggelige festlokaler med havblik

Den absolut vigtigste forudsætning for en god fest er selvfølgelig gæsterne. Uden de rette mennesker at fejre og dele dagen sammen med, bliver den sjældent mindeværdig på den gode måde. Når det er sagt, går der som regel en del forberedelser forud for en god fest, herunder booking af festlokalet og planlægning af menuen – for selvom lokationen og festlokalet ikke er den vigtigste forudsætning for en god og vellykket fest, er det dog med til at sætte stemningen for dagen og aftenen. Et festligt pyntet lokale virker indbydende og er samtidig noget af det, dine gæster vil huske og tænke tilbage på, når de genkalder sig aftenen.

Hos Buvette Nordhavn kan du leje lyse og hyggelige festlokaler til alle anledninger. Vi afholder både fødselsdage, barnedåbs- og konfirmationsfester samt sommerfester, julefrokoster og andre større arrangementer. Fra vores selskabslokale på Göteborg Plads 2, 2150 Nordhavn, er der kig til havet og havnekajen. Parkeringsmuligheder finder du på Helsinkigade 30, 2150 Nordhavn, i P-hus Lüders.

Hvis der er ønske om det, viser vi selvfølgelig gerne vores festlokaler frem, før du booker. Kontakt os i dag på telefon 53 73 00 15.

God mad, god service, god fest – hold dit næste selskab på Buvette

Hos Buvette Nordhavn elsker vi at holde fest – og har efterhånden en del erfaring i at arrangere og afholde både større og mindre fester i vores hyggelige selskabslokaler med udsigt over Nordhavns Havnekaj. Vi er en bistro, som kombinerer fransk charme med dansk hygge og serverer kreative og velsmagende retter med udgangspunkt i årstidens friske råvarer.

Derudover har vi – præcis som i Frankrig – stor fokus på vin, som er en naturlig del af ethvert måltid hos os. Vores store vinvæg rummer kvalitetsvine fra hele verden, som du frit kan gå på opdagelse i, og er desuden med til at skabe en varm og hyggelig atmosfære i restauranten, der ligeledes fungerer som selskabslokale.

Vigtigst af alt lægger vi os altid i selen for at efterkomme netop dine ønsker og skabe de perfekte rammer om din fest. Det gælder både i forhold til planlægningen af menuen samt bordplan, borddækning, velkomstdrinks m.m. God og fleksibel service, høflig betjening og hjertevarme er en selvfølge hos os. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du overvejer at benytte Buvette til din næste fest.

Vælg mellem frokost- og aftenmenu

Der kan være stor forskel på, hvornår på dagen det er mest oplagt at holde fest. Hos Buvette Nordhavn kan du heldigvis selv vælge, om du vil booke vores festlokale til frokost eller aften. Efter en kirkelig barnedåb eller konfirmation er en brunch-inspireret frokostmenu i mange tilfælde et oplagt valg, hvorimod vores aftenmenu ofte er en god måde at kickstarte en rund fødselsdag eller en sommerfest i firmaet på. Vores dygtige køkken kommer gerne med forslag til menuen men er selvfølgelig også meget lydhør over for eventuelle ønsker, allergier m.m. Kig forbi Buvette Nordhavn på Göteborg Plads 2, 2150 Nordhavn, eller kontakt os i dag på telefon 53 73 00 15 for at høre mere om dine muligheder. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

© Copyright - Buvette Nordhavn