Konfirmation

Hold din konfirmation hos Buvette ved vandkanten i Nordhavn

Kom indenfor og oplev Danmarks hyggeligste og mest elskværdige bistro, der sætter stor ære i at skabe en fantastisk og uforglemmelig oplevelse for enhver gæst. Buvette er det perfekte sted til at afholde din konfirmation. Med sine naturskønne omgivelser og charmerende franske stil skaber Buvette de bedste rammer til din store dag. Her finder du en bistro, der kombinerer den franske charme med dansk hygge. Hos os er der rig mulighed for at skabe en helt fantastisk dag i flotte omgivelser.

FROKOST

2-retters sæsonmenu
Friskbagt surdejsbrød med smør
Filtreret vand med/uden brus
Husets vine ad libitum i 2 timer
Lemonade/sodavand til børn
Kaffe/the

Pris kr. 445 pr. person

Børn under 12 år halv pris
Børn 0-2 år gratis

AFTEN

Velkomstdrink og alkoholfri drink til børnene
3-retters sæsonmenu
Friskbagt surdejsbrød med smør
Filtreret vand med/uden brus
Husets rødvin og hvidvin ad libitum
Lemonade/sodavand til børn

Pris kr. 545 pr. person

Børn under 12 år halv pris
Børn 0-2 år gratis

Min. antal for selskab: 15 (maks 50)
Min. antal for selskab eksklusivt på vores lukkede helårs terrasse: 30 (maks. 50)

Kontakt os

Kompetent og glad personale

Vores smilende og servicemindede personale sætter en dyd i god service og hyggelig stemning, så du får en særlig, eksklusiv og betydningsfuld konfirmation, som du ikke vil glemme. For os er det særdeles vigtigt, at alle vores gæster møder den charmerende og uformelle atmosfære i vores restaurant, så de kan føle sig ganske veltilpas og komplet afslappede under hele festen.

Hos Buvette går den hyggelige stemning og uformelle atmosfære hånd i hånd, hvor vores tjenere har øje for dig og dine gæsters tilstedeværelse. Vi sørger for, at den lune og uformelle stemning holder ved, så læn dig tilbage i vores idylliske atmosfære og nyd din helt særlige dag.

Restaurant med plads til 50 gæster

Hos Buvette elsker vi at holde en god fest, hvor vi forkæler med historiske smagsoplevelser og vine i særklasse. For os er det vigtigste, at I skal føle jer velkomne i vores smukke og atmosfærefyldte rammer. Buvettes restaurant er indrettet i en både eksklusiv og hyggelig stil, som gør, at du kan fejre din konfirmation på fineste vis sammen med venner og familie. Vi kan huse op til 50 gæster i vores indbydende restaurant, og vores dygtige personale sørger naturligvis for, at din dag forløber, som du ønsker.

Fransk-inspireret mad i unikke omgivelser

Er du til fransk-inspireret og ekstraordinære retter i vidunderlige omgivelser og afslappet atmosfære? Så er Buvette den helt rigtige lokation for din konfirmationsfest. En konfirmation er en helt særlig dag for dig, og derfor skal du forkæles med mad fra det franske køkken og en unik udsigt over Nordhavns havnekaj.

Vi garanterer dig, at du får en unik dag, hvor Buvettes passioneret og kreative køkken bidrager med velsmagende mad og højt humør. Vi anretter samtlige serveringer med et moderne touch. Vores gæster fortjener smukke, appetitvækkende og farverige retter, der forkæler både sind, øjne og ikke mindst smagsløg. Målet er at fremkalde retter og kompositioner med appel til alle sanser, hvor udtrykket bevares i sin enkelthed. Således danner smag og finesse rammen for det sofistikeret udtryk, vi opnår.

Lad smagseksplosioner fylde din mund med karakteristiske og sofistikerede smage. Lad dine øjne indfanges af generøse farver og delikate anretninger, og lad dine ører forføres af de sprøde, knasende teksturer.

Fleksibilitet og selvbestemmelse hos Buvette

Hos Buvette er vi fleksible i forhold til dine ønsker for din fest, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde fortælle om de mange muligheder, som vi kan tilbyde.

Vi glæder os enormt til at byde dig og dine gæster velkommen i Nordhavns vandkant til en minderig konfirmationsfest.

© Copyright - Buvette Nordhavn