Barnedåb

Barnedåb hos Buvette ved vandkanten i Nordhavn

Hos Buvette byder vi velkommen indenfor i vores hyggelige og fransk-inspireret restaurant. Hos os kan du holde en minderig barnedåb med en frokost, der byder på smagseksplosioner og masser af velsmag. De naturskønne omgivelser og den charmerende franske stil skaber rammen, og gør Buvette til det perfekte sted til at afholde en barnedåb.

Buvette er en bistro, der kombinerer den klassiske, franske charme med dansk hygge. Vi sætter stor ære i at skabe en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse for enhver, der træder ind af vores døre. Hos os er der rig mulighed for at skabe en helt fantastisk dag i flotte omgivelser.

Typisk vil en barnedåb foregå med frokost fra klokken 11:00 – hvis I derimod har andre ønsker, så er vi fleksible. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. For os er det en sand fornøjelse at tage del i en planlægningsproces, og vi vil med glæde fortælle om de mange muligheder, som vi hos Buvette kan tilbyde, når det omhandler en dåb.

FROKOST

2-retters sæsonmenu
Friskbagt surdejsbrød med smør
Filtreret vand med/uden brus
Husets vine ad libitum i 2 timer
Lemonade/sodavand til børn
Kaffe/the

Pris kr. 445 pr. person


Børn under 12 år halv pris
Børn 0-2 år gratis

Tidsrum: 11.30-16.30

Min. antal for selskab: 15 (maks 50)
Min. antal for selskab eksklusivt på vores lukkede helårs terrasse: 30 (maks. 50)

Kontakt os

Vi byder altid velkommen med et smil

Hos Buvette har vi samlet et hold af kompetente, smilende og servicemindede medarbejdere, der hver prioriterer god service og hyggelig stemning for at give alle gæster en fantastisk oplevelse. For os er det betydningsfuldt, at alle vores gæster møder den charmerende og uformelle atmosfære i vores restaurant, så de kan føle sig ganske veltilpas og komplet afslappede under hele frokosten.

Den hyggelige stemning og den uformelle atmosfære følges ad. Vores tjenere vil hele tiden have øje for alle gæsters tilstedeværelse. Vi sørger altid for, at den lune stemning holder ved, så læn dig helt tilbage i vores idylliske atmosfære og nyd denne helt særlige dag, hvor dit barn er blevet døbt.

Restaurant med plads til 50 gæster

Buvettes restaurant er indrettet i en eksklusiv og hyggelig stil, som gør, at I kan fejre dåben på fineste vis i selskab med venner og familie. Vi kan huse op til 50 gæster i vores indbydende restaurant, og vores dygtige personale sørger naturligvis for, at dagen forløber, som I ønsker. Det er vigtigt for os, at I føler jer velkomne i vores smukke og indbydende rammer.

Historiske smagsoplevelser i unikke omgivelser

I Buvettes restaurant kan du opleve historiske smagsoplevelser, imens du lader blikket falde ud over Nordhavns havnekaj. Vi serverer naturligvis vine i særklasse, som var du i Frankrig. Vi anretter samtlige serveringer med et moderne og fransk touch. Vores gæster fortjener smukke, appetitvækkende og farverige retter, der forkæler både sind, øjne og ikke mindst smagsløg. Vi sigter efter at fremkalde retter og kompositioner, der appellerer til alle sanserne. Samtidig vil vi bevare det smukke i enkeltheden, hvilket danner rammen for det sofistikeret udtryk, vi opnår.

Vi garanterer, at I får en unik barnedåb, hvor Buvettes passioneret og kreative køkken bidrager med velsmagende mad, der afspejler det franske køkken.

Så er du til fransk-inspireret og ekstraordinære retter i vidunderlige omgivelser og afslappet atmosfære? Så er Buvette den helt rette lokation for barnedåben. Vi glæder os enormt til at byde jer og jeres gæster velkommen i Nordhavns vandkant til en minderig barnedåb.

© Copyright - Buvette Nordhavn