Aftenmenu

Aften på Buvette Nordhavn

På Buvette Nordhavn har vi åbent til aften fra kl. 17, og vi elsker at få fyldt vores lille bistro med gæster, så vi kan forkæle  med lækker mad, gode vine og fantastisk omgivelser ud til havnekajen i Nordhavn.

Vores menu skifter 4 gange om året efter sæsonerne, så vi altid kan bruge gode og friske råvarer. Vi har tavleretter både til frokost og aften, hvor vores kokke hver uge får lov at være kreative og kreere nye spændende retter til vores gæster.   

Har I allergener eller ønsker, så tøv ikke med at kontakte os.

SNACKS

CROQUETTE • 55,-
Fermenteret pebermayo

KARTOFFEL CHIPS • 45,-
Rosmarin – eddike – friskost dip

COPPA • 65,-
Tørret svinenakke

OLIVEN • 40,-

SALTET MANDLER • 40,-

UDVALG AF SNACKS • 165,-

FORRET

BUVETTES FORTOLKNING AF EN KLASSIKER • 110,-
Selleri – beurre monté – confiteret æggeblomme – hasselnød

RØGET LAKS FRA DANISHSALMON • 115,-
Syltet sennep – dild- æble

HÅNDSKÅRET TATAR AF OKSEINDERLÅR • 90,-
Persille – langpeber mayo – syltet solbær – malt – Tilkøb fritter • 40,-

HOVEDRET

1⁄2 KYLLING FRA ROTISSERIE • 165,-
Græskar – sylt – blanquette
1 valgfri sideorder: Mix salat, ristet kål med saltet citron eller fritter med chilimayo

FRANSK ANDEBRYST • 185,-
Saltbagte beder – løg – surdej – portvinssauce

STEGT KRONDYRSRYG • 235,-
Confiteret majroe – peberrod – enebærsauce

STEGT HAVTASKEKÆBE • 210,-
Kål – løg – røg – citron

TAVLERET • FRA 165,-
Spørg din tjener

BØRNERETTER

BUVETTES BØRNE KYLLE • 75,-
Serveret med fritter og grønt

SURDEJSTOAST MED SKINKE OG OST • 75,-
Serveret med fritter og ketchup

DESSERTER

DEKONSTRUERET RISALAMANDE • 85,-
Ris – mandler – kirsebær

TAVLE KAGE FRA 35,-

UDVALG AF HJEMMELAVET IS
1 kugle • 25,- 2 kugler • 35,- 3 kugler • 45,-

PETIT FOUR • 55,- 3 stk.

3-RETTERS

RØGET LAKS FRA DANISHSALMON

FRANSK ANDEBRYST

 DEKONSTRUERET RISALAMANDE

3 RETTER 350,- • VINMENU 225,-

I samarbejde med easyTableBooking.dk
© Copyright - Buvette Nordhavn