Aftenmenu
Aften på Buvette Nordhavn
På Buvette Nordhavn har vi åbent til aften fra kl. 17, og vi elsker at få fyldt vores lille bistro med gæster, så vi kan forkæle med lækker mad, gode vine og fantastisk omgivelser ud til havnekajen i Nordhavn.
Vores menu skifter 4 gange om året efter sæsonerne, så vi altid kan bruge gode og friske råvarer. Vi har tavleretter både til frokost og aften, hvor vores kokke hver uge får lov at være kreative og kreere nye spændende retter til vores gæster.
Har I allergener eller ønsker, så tøv ikke med at kontakte os.
SNACKS
CROQUETTE • 55,-
Fermenteret pebermayo
KARTOFFEL CHIPS • 45,-
Rosmarin – eddike – friskost dip
COPPA • 65,-
Tørret svinenakke
OLIVEN • 40,-
SALTET MANDLER • 40,-
UDVALG AF SNACKS • 165,-
FORRET
BUVETTES FORTOLKNING AF EN KLASSIKER • 110,-
Selleri – beurre monté – confiteret æggeblomme – hasselnød
RØGET LAKS FRA DANISHSALMON • 115,-
Syltet sennep – dild- æble
HÅNDSKÅRET TATAR AF OKSEINDERLÅR • 90,-
Persille – langpeber mayo – syltet solbær – malt – Tilkøb fritter • 40,-
HOVEDRET
1⁄2 KYLLING FRA ROTISSERIE • 165,-
Græskar – sylt – blanquette
1 valgfri sideorder: Mix salat, ristet kål med saltet citron eller fritter med chilimayo
FRANSK ANDEBRYST • 185,-
Saltbagte beder – løg – surdej – portvinssauce
STEGT KRONDYRSRYG • 235,-
Confiteret majroe – peberrod – enebærsauce
STEGT HAVTASKEKÆBE • 210,-
Kål – løg – røg – citron
TAVLERET • FRA 165,-
Spørg din tjener
BØRNERETTER
BUVETTES BØRNE KYLLE • 75,-
Serveret med fritter og grønt
SURDEJSTOAST MED SKINKE OG OST • 75,-
Serveret med fritter og ketchup
DESSERTER
DEKONSTRUERET RISALAMANDE • 85,-
Ris – mandler – kirsebær
TAVLE KAGE FRA 35,-
UDVALG AF HJEMMELAVET IS
1 kugle • 25,- 2 kugler • 35,- 3 kugler • 45,-
PETIT FOUR • 55,- 3 stk.
3-RETTERS
RØGET LAKS FRA DANISHSALMON
FRANSK ANDEBRYST
DEKONSTRUERET RISALAMANDE
3 RETTER 350,- • VINMENU 225,-