Nytårsaften

Aften
Dato: 31/12
Tidsrum: 17.30-23.30
Ankomst kl. 17.30 til bobler og nytårstale. Derefter finder vi vores pladser.

Velkomstdrink
Snacks
5-retters  nytårsmenu
Filteret vand med/uden brus
Vinmenu
Kaffe/the
Avec
Petit Four
Champagne og kransekage kl. 23.30 to go

5-retters nytårsmenu

Aperitif
Nv – Taittinger Brut – Champagne – Frankrig
Ingen nytårsaften uden champagne. Frisk og tør champagne renser ganen og gør klar til en overdådig middag.

Forret
Rimmet jomfruhummer
Serveret med bisque, persille og syltet løg

2018 – Bordeaux Blanc – Château Agadens – Bordeaux – Frankrig
Yderst kompleks hvid Bordeaux. Vinen er primært lavet på Sauvignon Blanc med et strejf af Semillion. Vinen minder derved om de sprøde og friske vine fra Sancerre, dog med en smule mere tyngde og kompleksitet.

Mellemret
Bagt torsk
Serveret med jordskokke, kaviar og luftig blanquette

2016 – Bourgogne Blanc – Domaine Faiveley – Bourgogne – Frankrig 
Så klassisk som det kan blive. Bourgognevin fra 2016. Perfekt balance mellem syre og frugt, hvor kanten af fadlagringen lige kysser ganen på en yderst elegant manér.

Hovedret
Oksemørbrad stegt på rotisserie
Serveret med svampe, selleri, sauce bordelaise og vintertrøffel

2012 – Cabernet Sauvignon “60/20/20” – Zyme – Veneto – Italien 
Cabernet Sauvignon domineret vin med Cabernet Franc og Merlot i et klassisk venstrebreds bordeaux blend. Franske druer med Italiensk kompleksitet, fra et ikonisk Amarone hus.
 
Pre-dessert
Havesyre og mousserende vin

Dessert
Is-surprise serveret med hasselnød og saltkaramel

2010 – Castelnau de Suduiraut – Sauternes – Bordeaux – Frankrig 
Klassisk Sauterne med lidt hviletid i flasken. Sauternes med de klassiske noter af abrikos, akacie, safran og nødder. Et perfekt eksempel.

Nytårsmenu inkl. drikkevarer til aften kr. 999 pr. person

Børn under 12 år halv pris
Børn 0-2 år gratis

Borde skal forudbestilles

eller via tlf. 53 73 00 15 eller mail kontakt@buvettenordhavn.dk